search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19
MENU CLOSE

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν Λυκουρέζος και Παναγόπουλος

19.04.2019 10:48
Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν Λυκουρέζος και Παναγόπουλος - Media

 

Προθεσμία για να απολογηθούν τη Μ.Δευτέρα ζήτησαν πήραν από τον ανακριτή, οι δύο γνωστοί δικηγόροι, Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Θεόδωρος Παναγόπουλος, για την υπόθεση της αποκαλούμενης «μαφίας των φυλακών».

Οι δύο δικηγόροι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του επιχειρηματία Άρη Φλώρου, προσωρινά κρατούμενου για την υπόθεση της Energa.

Ήδη, για την υπόθεση της δράσης του κυκλώματος, έχουν βρεθεί στη φυλακή άλλοι δύο δικηγόροι. Μία 45χρονη δικηγόρος που προέκυψε να είχε στενή σχέση με τον φερόμενο ως αρχηγό της «μαφίας», βαρυποινίτη Αλβανικής υπηκοότητας και ο 65χρονος πρώην δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, Γιώργος Αντωνόπουλος.

Κομβικό ρόλο στην υπόθεση της ποινικής εμπλοκής των τριών ανδρών δικηγόρων, που βρίσκονται υπόλογοι ενώπιον της Δικαιοσύνης, φαίνεται να έχει η υπόθεση της εταιρίας παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας του κ. Φλώρου, που ξεκίνησε να ερευνάται το 2011, για την οποία ο επιχειρηματίας έχει πρωτοδίκως καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών, τον Φεβρουάριο του 2017. Καταλυτικό ρόλο, ωστόσο, έπαιξε η δολοφονία του, εκ των συνηγόρων του Φλώρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:19