01/03/2021 20:26:23
13.3.2012

Στον ΛΑΟΣ προσχώρησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Στον ΛΑΟΣ προσχώρησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Media

Την προσχώρηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στον ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Τον Γιάννη τον γνωρίζω από μικρό παιδί, από την εποχή που έκανα παρέα με τους γονείς του. Είναι ένας αγωνιστής. Ένας άνθρωπος που μπορεί και αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής, ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να μιλήσει στα νέα παιδιά» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι «από το ψηφοδέλτιο της Β Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας».

Απαντώντας ο Γιάννης Παπαμιχαήλ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και δήλωσε τα εξής:

«Ξέρετε όλοι ότι αυτή η απόφασή μου δεν ήταν μια απόφαση που την πήρα μέσα σε μία μέρα. Σκέφτηκα πάρα πολύ και σίγουρα μέτρησε και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν και στενός φίλος της οικογένειάς μου. Πιστεύω ότι χρειάζονται νέα άτομα στο Κοινοβούλιο, με νέες ιδέες, με όραμα, για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όπως ξέρετε, εγώ έλεγα πάντα την αλήθεια. Ήμουν ειλικρινής, για οποιοδήποτε θέμα, είτε αφορούσε εμένα, είτε κάποιον άλλον και νομίζω ότι αυτή η ειλικρίνεια, την αλήθεια, πρέπει να λέμε στον κόσμο. Την πραγματική αλήθεια και όχι την αλήθεια που κάποιοι θέλουν να ακούν. Θα κάνω ότι μπορώ, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.