11/08/2020 15:27:40

Συγχωνεύονται ο Μελωδία 99.2 και η Frontstage

Συγχωνεύονται ο Μελωδία 99.2 και η Frontstage - Media

 

Με απόφαση που λήφθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο ΓΕΜΗ, η (μητρική) «Frontstage Ψυχαγωγική A.E.» θα απορροφήσει την (θυγατρική) «Μελωδία Ανώνυμη Εταιρεία Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», που λειτουργεί τον Μελωδία 99.2 και εξαγοράστηκε κατά 100%, πέρσι τον Ιούνιο, από την πρώτη εταιρεία. Έτσι, η μητρική εταιρεία του ομίλου θα ελέγχει απευθείας και τα 4 ραδιόφωνά της.

Μια κίνηση που δεν θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στον σταθμό, καθώς η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου θα συνεχίσει να είναι η μοναδική μέτοχος και ο Μελωδία 99.2 ήδη εκπέμπει από τις νέες εγκαταστάσειςτου, ωστόσο είναι μια διαδικασία που έχει γίνει και στα υπόλοιπα ραδιόφωνα που η ίδια απέκτησε από τον όμιλο ΣΚΑΪ, τον Red 96.3 και τον (τότε) Play 88.9.

Μοναδική εξαίρεση ο En Lefko 87.7, που μεταβιβάστηκε στην Frontstage από την πτωχευμένη, πλέον, Three Dee A.E. του Αντώνη Λυμπέρη, που λειτουργούσε και τον Best 92.6.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.