search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:28
MENU CLOSE

Από την κατάληψη στέγης στον δρόμο – Άστεγοι πρόσφυγες στο Σύνταγμα μετά την επέμβαση στα Εξάρχεια

19.04.2019 13:25
Από την κατάληψη στέγης στον δρόμο - Άστεγοι πρόσφυγες στο Σύνταγμα μετά την επέμβαση στα Εξάρχεια - Media

 

Άστεγοι στο Σύνταγμα κατέληξαν οι πρόσφυγες που διέμεναν στην κατάληψη στέγης στα Εξάρχεια που εκκενώθηκε από επέμβαση των ΜΑΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι πρόσφυγες, μη έχοντας που να πάνε, κατέληξαν στο Σύνταγμα όπου και κατασκήνωσαν, ζητώντας να τους παρασχεθεί στέγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάληψη στέγης όπου διέμεναν πρόσφυγες δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικά ή άλλες παράνομες ουσίες και αντικείμενα. Τα ναρκωτικά και τα υπόλοιπα κατασχεθέντα από την ΕΛΑΣ αντικείμενα φέρονται να εντοπίστηκαν σε άλλο οίκημα που επενέβησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, στο πλαίσιο της ίδια επιχείρησης.

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφορικά με την παρουσία των προσφύγων στο Σύνταγμα, είπε ότι «η περιβόητη επέμβαση στα Εξάρχεια, σε κτίρια που ήταν υπό κατάληψη, είχε ως μόνο αποτέλεσμα να κατασκηνώσουν μετανάστες στην πλατεία Συντάγματος».

Πρόσθεσε πως «με άλλα λόγια η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες. Επιτέλους, το δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ας συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25