search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Καιρό για… γερά νεύρα προβλέπουν για το Σάββατο οι μετεωρολόγοι

19.04.2019 14:01
Καιρό για... γερά νεύρα προβλέπουν για το Σάββατο οι μετεωρολόγοι - Media
 
Καιρό στα… πρόθυρα νευρικής κρίσης προβλέπει το meteo.gr για το Σάββατο, όπου αλλού θα βρέχει και αλλού θα έχει ηλιοφάνεια.
 
Συγκεκριμένα, λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά και τα ορεινά της Πελοποννήσου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 20 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό Κόλπο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
 
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις θερμές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Πηγή: meteo.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27