search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:11
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Δανάης Παππά (Photo)

20.04.2019 07:58
Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της Δανάης Παππά (Photo) - Media

 

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την Δανάη Παππά και τον Στέφανο Μιχαήλ εκτός από συνεργάτες, να είναι και το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός του “Τατουάζ”, σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Page 2 διέψευσε πως είναι σε σχέση με τη συνάδελφο του.

Είναι ζευγάρι με τη Δανάη Παππά;
«Με τη Δανάη Παππά δεν έχουμε σχέση. Αν ήμασταν ζευγάρι, δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Εδώ και δύο χρόνια γράφουν ότι είμαστε μαζί»

Τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί:
«Αν όντως ήμασταν ζευγάρι, δεν θα είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες που να μας δείχνουν μαζί; Με τη Δανάη έχουμε χημεία, κάνουμε πολλή παρέα, βγαίνουμε έξω, έχει γνωρίσει τους φίλους μου, αλλά ζευγάρι δεν είμαστε»

Θα μπορούσε να δεις ερωτικά τη Δανάη Παππά;
«Τον τελευταίο χρόνο είμαστε δώδεκα ώρες τη μέρα μαζί. Αν ήταν να τη δω ερωτικά, δεν θα είχε γίνει τόσο καιρό;»

Δεν έχει κάποια σχέση αυτό το διάστημα;
«Όχι. Είμαι μόνος μου εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι σχέσεις σε περιορίζουν, είτε το θέλεις είτε όχι. Στη φάση που είμαι τώρα, με ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, μια σχέση θα δυσκόλευε τη ζωή μου. Μια σχέση χρειάζεται αφοσίωση, χρόνο, δόσιμο, κάτι που δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτή τη στιγμή»

Μήπως φοβάται να δεσμευτεί;
«Όχι, δεν είναι αυτό. Απλώς σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν νιώθω ότι χρειάζομαι μια σχέση».

Παρόλα αυτά, η Δανάη Παππά είναι ερωτευμένη και μάλιστα όπως όλα δείχνουν δεν διστάζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικών, η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Λάμπρο Λάζαρη! 

Αν και δεν εμφανίζονται συχνά μαζί, τις προηγούμενες ημέρες  εθεάθησαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι να κάνουν τα ψώνια τους. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λάμπρος Λάζαρης είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο.

Πηγή: faysbook.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00