search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:27
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη της Βόσσου για τον Aνδρέα Μικρούτσικο

20.04.2019 12:08
Ώρες αγωνίας στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο  - Media

 

Και για τον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησε η Σοφία Βόσσου στη συνέντευξη που παραχώρησε μετά από καιρό στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». 

«Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μιλάμε πού και πού, περνάει μία περίοδο μοναχική. Δεν είναι και πολύ των τηλεφώνων. Όταν εκείνος αποφασίσει και θέλει να βγει από το κλουβί του, θα βγει. Ο Ανττρέας ξέρει ότι θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί και ξέρω και εγώ ότι θα είναι εκεί αν τον χρειαστώ».

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα εκείνη απάντησε: «Διόλου απίθανο να ξαναγυρίσει στα πράγματα και πάλι να κάνει και σπουδαία πράγματα. Ο Ανδρέας είναι δίδυμος. Είναι σαν τον φοίνικα, εκεί που τον βλέπεις κάτω, είναι ξαφνικά πάνω. Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο εγώ ότι θα ξαναγυρίσει».

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου μίλησε και για το βάρος της. 

«Με έχουν βγάλει και ανορεξική. Δεν το χαλάω με τίποτα. Είμαι 54 κιλά με 1,68 μ. ύψος… Ήμουν μία ζωή χοντρή. Μποτοξάκι έχω κάνει και σε λίγο μπορεί να κάνω και ένα μικρό λίφτινγκ για να γλιτώσω και τα προγουλάκια. Αυτό που βλέπω ότι έχουν γίνει όλες σαν τους ροφούς, όλες τα ίδια, δεν το μπορώ. Εγώ που είμαι 57 χρονών, δεν μπορώ να λέω ότι είμαι 20», είπε. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10