search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Αυτιάς: «Αφού δε με θέλατε τι να κάνω» – Νέα μπηχτή για το «κόψιμο» από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ (Video)

20.04.2019 13:41
Η συγκίνηση του Γιώργου Αυτιά για το γάμο της μοναχοκόρης του  - Media

 

Oύτε μια, ούτε δύο… Τουλάχιστον τρεις αναφορές για το κόψιμο από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ έκανε (και) στη σημερινή του εκπομπή στον ΣΚΑΙ ο Γιώργος Αυτιάς.

Οι πρώτες μπηχτές ειπώθηκαν νωρίς το πρωί. Συνεχίστηκαν στη ζωντανή σύνδεση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και ολοκληρώθηκαν όταν βρέθηκε στο στούντιο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Τι ήθελε να του πει «εσύ είσαι σε όλη την Ελλάδα», η απάντηση του οικοδεσπότη της εκπομπής ήταν αφοπλιστική: «Δεν με θέλατε… τι να σου κάνω;». 

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Αυτιάς και πάλι είχε αφήσει αιχμές από την εκπομπή του.«Εμείς δεν θα είμαστε στις εκλογές γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις» τόνισε και συνέχισε με την κάμερα να κάνει κοντινό στο πρόσωπό του. Όπως ανέφερε οι μέχρι τώρα μετρήσεις του έδιναν 500.000 σταυρούς από όλη την Ελλάδα και όπως συμπλήρωσε «ήταν μεγάλο βάρος που δεν το αντέξανε. Θέλανε χαμηλά την μπάλα». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53