search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45
MENU CLOSE

Στους δρόμους και οι ποιητές

20.03.2012 15:21
Στους δρόμους και οι ποιητές - Media

Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν διάφοροι Έλληνες ποιητές την Τετάρτη 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν διάφοροι Έλληνες ποιητές την Τετάρτη 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

«Όμηρος, Σολωμός, Καβάφης, Σεφέρης, Ελύτης, Κατσαρός, Χριστιανόπουλος, Δημουλά, Πατρίκιος και τόσοι ακόμα ποιητές από την αρχαιότητα έως σήμερα μάς έχουν προικίσει πλουσιοπάροχα. Ας πορευτούμε διαμαρτυρόμενοι, υψώνοντας την παράδοση μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι από τον Ιανό της Σταδίου και θα κάνει στάσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη, την Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο, στη συμβολή Ομήρου και Σίνα, για να καταλήξει στην πλατεία Συντάγματος.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 100 εκδοτικοί οίκοι, καλλιτεχνικοί φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης ξένα πανεπιστήμια και πολίτες.

Ο κατάλογος των συμμετοχών για την πορεία διαμαρτυρίας παραμένει ανοιχτός στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.21martiou.blogspot.com.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45