14/11/2019 09:15:27

Βόλτα στον Πειραιά με ιστορικά λεωφορεία και τρόλει την Κυριακή των Βαίων

Βόλτα στον Πειραιά με ιστορικά λεωφορεία και τρόλει την Κυριακή των Βαίων  - Media

Tα Σωματεία Εργαζομένων Ο.ΣΥ. ΑΕ πρώην ΗΛΠΑΠ, υπό την αιγίδα της Ο.ΣΥ. ΑΕ, καλούν τούς φίλους στην καθιερωμένη εορτή, Κυριακή των Βαΐων το πρωί που πραγματοποιείται στο Αμαξοστάσιο Νέου Φαλήρου (Μεγ. Αλεξάνδρου 13-15, Πειραιάς, 185 33).

Απο τις 12 περίπου μέχρι τις 13.00 θα βγούν για βόλτα τα 2 ιστορικά Trolley FIAT (υπαριθμον 704 κατασκευής 1938.) και Ziu (υπ’αριθμον 3077) και το λεωφορεία Scania Vabis της ΟΣΥ Α.Ε.

Την ίδια σιτγμή ενα ειδικό δρομολόγιο θα πραγμαοτποιηθεί με το επισκευασμένο “Πράσινο” Volvo SB 756 Σαρακάκη, #34 που ανήκει στην ομάδα Παλιά Ἑλληνικά Λεωφορεῖα / Bus Oldtimers Hellas.

Όπως συμβαίνει σε όλες τις εκδηλώσεις, η δράση γίνεται εν γνώσει των αρμοδίων φορέων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.

Εντός του μουσειακού οχήματος θα επιβιβαστούν μόνο καθήμενοι. Εκτός εκδηλώσεως, το αίτημα για την εκτέλεση ενός και μόνου δρομολογίου είτε προς το Πέραμα, είτε προς το Σύνταγμα εξετάζεται και θα υπάρξει αναλυτική πληροφόρηση προς τους ενδιαφερομένους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.