search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:19
MENU CLOSE

ANEΛ: Η visa έγινε τελικά «μίζα»;

20.04.2019 14:37
ANEΛ: Η visa έγινε τελικά «μίζα»; - Media

 

«H visa έγινε τελικά «μίζα»; Αναρωτιέται ο ελληνικός λαός» αναφέρει σε δήλωσή του ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης, σημειώνοντας στη συνέχεια σειρά ερωτημάτων.

«Αναρωτιόμαστε όλοι» αναφέρει ο κ. Μαυραγάνης, «αφού απαγορεύεται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 810/2009 να επιτρέπει το Υπουργείο Εξωτερικών να εκδίδει τις visa υπεργολάβος, γιατί τελικά φαίνεται να το επέτρεψε;

Γιατί, ενώ φαίνεται το αντικείμενο της σύμβασης να είναι δεκάδες εκατομμύρια, στην προκήρυξη υποβαθμίζεται μόλις σε 15 εκατομμύρια ευρώ;

Γιατί στην ευρωπαϊκή προκήρυξη γραφόταν, ότι δεν θα υπάρξει υπεργολάβος, ενώ στην ελληνική ότι θα υπάρξει;

Γιατί δεν υπήρξε καν οικονομική προσφορά από τις διαγωνιζόμενες εταιρείες;

Αναρωτιόμαστε, ακόμα, για ποιο λόγο επικοινωνούσε η εργολήπτρια εταιρεία με στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, με email, υποδεικνύοντας ίσως τις προδιαγραφές προκήρυξης του διαγωνισμού».

«Στην υπόθεση θα υπάρξουν εξελίξεις. Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη.

Τελικά επί Υπουργίας Νίκου Κοτζιά ευχόμαστε η visa να μην έγινε «μίζα».

Κατόπιν όλων αυτών, τυχόν μεθοδεύσεις συγκάλυψης ισοδυναμούν με συνενοχή και υπονομεύουν τη Δημοκρατία» καταλήγει στη δήλωσή του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18