search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:11
MENU CLOSE

Μπέσυ Μάλφα: Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Video)

20.04.2019 17:22
Μπέσυ Μάλφα: Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (Video) - Media

 

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε, σήμερα, στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και αναφέρθηκε στην επαφή με το κοινό και αποκάλυψε σε ποια σειρά θα επέστρεφε.

«Οι άνθρωποι σε θεωρούν κτήμα τους»

«Εκείνο που δεν μπορούν οι περισσότεροι ηθοποιοί να συνειδητοποιήσουν και έχουν δίκιο είναι ότι επειδή σε βλέπουν στην τηλεόραση και σε θεωρούν δικό τους άνθρωπο, καλώς σε θεωρούν δικό τους άνθρωπο, σε θεωρούν κτήμα τους» είπε η Μπέσυ Μάλφα και πρόσθεσε: «Είναι θέμα παιδείας και πολιτισμού».

Με αφορμή την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», η ίδια είπε ότι θα ξαναέκανε τα «Μαύρα μεσάνυχτα» γιατί εκείνος ο ρόλος της ταιριάζει περισσότερο ηλικιακά.

Για τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar σε παλαιότερους κύκλους του παιχνιδιού είπε: «Ήταν θεϊκά! Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, έλεγα ό,τι ήθελα, ήμουν ο εαυτός μου, δεν με πίεζε κανένας. Με τα παιδιά δουλεύαμε πολύ τα νούμερά τους, ήταν σαν θίασος που ετοίμαζε μια παράσταση».

Η Μπέσυ Μάλφα παραδέχθηκε ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Η ίδια υποστήριξε ότι ο σύζυγός της έχει δυναμική προσωπικότητα και μια καλή αισθητική. Η ηθοποιός, μάλιστα, βρίσκεται στο μέσον περιοδείας στο εξωτερικό με τη θεατρική παράσταση «Σίρλεϊ Βαλεντάιν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33