search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:07
MENU CLOSE

Γιώργος Βογιατζής: O καβγάς με τον Μελ Γκίμπσον, η Μαντόνα και ο Ντι Κάπριο (Videos)

21.04.2019 14:47
Γιώργος Βογιατζής: O καβγάς με τον Μελ Γκίμπσον, η Μαντόνα και ο Ντι Κάπριο (Videos) - Media

 

Ο Γιώργος Βογιατζής μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! για τη ζωή του, τη διεθνή καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή… 

Ο κορυφαίος ηθοποιός έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους ο Mel Gibson για τον οποίο είπε πως δεν ήταν και από τους πιο εύκολους ανθρώπους. Μάλιστα περιέγραψε και τον τρόπο που έφτασαν να παρεξηγηθούν. Επίσης, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη Madonna με την οποία επίσης είχε συνεργαστεί σε ταινία για την οποία είπε πως το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει συνέχεια γυμναστική.

Για τον Harisson Ford όμως είχε να πει τα καλύτερα καθώς όπως είπε δεν είχε καθόλου έπαρση ως άνθρωπος.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο διεθνής Έλληνας ηθοποιός μίλησε για την 20χρονη σχέση του με τη τελευταία του σύντροφο Ντιάνα η οποία όπως είπε ήταν μπαλαρίνα και γι’ αυτό ίσως δεν θέλησαν ποτέ να αποκτήσουν μαζί παιδί, αν και ο ίδιος έχει δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο από προηγούμενους γάμους του. Μάλιστα η κόρη του ακολουθεί καριέρα στην υποκριτική στο εξωτερικό.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός στη σπάνια αυτή συνέντευξή του…

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03