22/11/2019 21:42:39

Κύπρος: Οι 5 φρικιαστικές ομοιότητες στις δολοφονίες του «Ορέστη»

Κύπρος: Οι 5 φρικιαστικές ομοιότητες στις δολοφονίες του «Ορέστη» - Media

 

Τουλάχιστον φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα από το έγκλημα του Μιτσερού.

Οι ωμές παραδοχές του 35χρονου συγκλονίζουν το παγκύπριο και όχι μόνο.

Ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε τη διάπραξη και δεύτερου φόνου. Πρώτα παραδέχθηκε τη δολοφονία της Mary Rose.

Οι ομοιότητες στα πτώματα συγκλονίζουν και οδηγούν σε ένα προφίλ κατά συρροή δολοφόνου. Οι ανακριτικές αρχές μετακάλεσαν σύμφωνα με την πληροφόρηση του ΣΙΓΜΑ ειδικό εμπειρογνώμονα από την Scotland Yard ο οποίος έχει ειδίκευση στους δολοφόνους με αυτό το προφίλ.

Αρχικό σημείο ομοιότητας στις δυο δολοφονίες είναι ο τρόπος με τον οποίο ο 35χρονος «ψάρευε» τα θύματά του. Μέσω ενός ιστότοπου διαδικτυακών γνωριμιών, του Badoo ο 35χρονος συνομιλούσε με τα θύματά του. Στην φωτογραφία προφίλ του χρησιμοποιούσε φωτογραφία (κομμένη) ενός άλλου συνάδελφού του ο οποίος ενώ συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου μαζί του, ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα 24ωρο.

Δεύτερο σημείο ομοιότητας είναι ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκαν τα δυο πτώματα. Και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν δεμένες.

Τρίτο σημείο ομοιότητας είναι ότι ρίχθηκαν και οι δυο στο φρεάτιο.

Τέταρτο σημείο ομοιότητας είναι ότι και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές.

Πέμπτο σημείο ομοιότητας είναι η καταγωγή των δυο γυναικών, από τις Φιλιππίνες.

Πηγή: sigmalive.com

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.