search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:56
MENU CLOSE

Πάσχα και γενέθλια για την βασίλισσα Ελισάβετ

21.04.2019 15:50
Πάσχα και γενέθλια για την βασίλισσα Ελισάβετ - Media

 

Τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ συνέπεσαν φέτος με την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών.

Έτσι, αν και η ίδια σπάνια κάνει δημόσια εμφάνιση την ημέρα των γενεθλίων της, φέτος δέχτηκε ευχές και λουλούδια από τους βρετανούς πολίτες, καθώς παρέστη στην πασχαλινή θεία λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει σήμερα γενέθλια και κλείνει τα 93 της χρόνια. Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του York, έχει τέσσερα παιδιά (τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Ανδρέα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο), που με τη σειρά τους της έχουν χαρίσει 8 εγγόνια και 7 δισέγγονα. Από λεπτό σε λεπτό, μάλιστα, ετοιμαζόμαστε για την ανακοίνωση των νέων για την έλευση ενός ακόμα δισέγγονου από τον πρίγκιπα Χάρρυ και τη Μεγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι, που διατηρεί αυτήν τη στιγμή λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώνει τον κόσμο για τις σημαντικές εξελίξεις στη ζωή του, με αφορμή τα γενέθλια της βασίλισσας, έκανε μία ανάρτηση με μία υπέροχη ευχή που συγκίνησε τον κόσμο.

«Χρόνια πολλά Μεγαλειοτάτη, μαμά, γιαγιά. Σου ευχόμαστε να έχεις την πιο απίστευτη μέρα! Χάρυ και Μέγκαν».

Την ανάρτηση συνόδευσαν με μία σειρά από φωτογραφίες με την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ σε επίσημες εμφανίσεις της αλλά και με τους ίδιους μαζί της.

.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:56