search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:17
MENU CLOSE

Ζαγοράκης: Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο

21.04.2019 16:07
Ζαγοράκης: Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ έχει ονοματεπώνυμο - Media

 

Αποθεωτικά δηλώσεις Ζαγοράκη για τον Ιβάν Σαββίδη.

«Η επιτυχία και η καταξίωση έχει ονοματεπώνυμο για τον ΠΑΟΚ. Είναι καλό να το λέμε, να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο τους έχει ανάγκη. Το πρωτάθλημα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Το να μιλάς με ανθρώπους και να λένε όλοι ότι το κατακτάει δίκαια είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. 

Μιλώντας στη Nova για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος είπε: «Οι πρωταγωνιστές αξίζουν συγχαρητήρια. Ευελπιστούμε όλοι ότι αυτό θα είναι μία αρχή. Όλοι κάποια στιγμή ονειρεύονται την ομάδα τους πρωταγωνίστρια, να κατακτά τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός, γιατί όλα αυτά που βλέπετε έχουν ονοματεπώνυμο. Η ομάδα είναι σε τροχιά τίτλων. Όλοι περιμένουμε να είναι μια αρχή, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια». 

«Όλα τα παιδιά έχουν δώσει το 100%, είναι δίκαια πρωταθλητές, βέβαια υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Για εμάς, είναι η ικανοποίηση τεράστια. Ο Αντρέ έβγαλε κάτι φέτος, στην ομάδα, που το είχε ανάγκη. Μία ηγετική μορφή, όχι μόνο αγωνιστικά. Όταν έχεις καλά αποδυτήρια μπορείς να πετύχεις πολλά και ο ΠΑΟΚ το έχει τα τελευταία χρόνια. Όταν υπάρχει ηρεμία από ψηλά και δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι θέμα χρόνου να καταξιωθείς», ανέφερε.

Και κατέληξε: «Σήμερα προέχει αυτό, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τους πρωταγωνιστές, αν και είναι προεκλογική περίοδος. Ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα και ήρθαμε να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές. Η κόρη μου από το πρωί μου έλεγε να πάμε στο γήπεδο. Έχει χιλιάδες παιδιά σήμερα και αυτό, είναι ότι πιο καλό. Το κέρδος είναι πολλαπλάσιο», 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15