search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Μετανιωμένος ο 22χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο στη Ρόδο

21.04.2019 17:10
«Ασυγκράτητος» για σεξ άνδρας δεν μπορούσε να περιμένει και κόλλησε σε μεταλλικά ρολά καταστήματος για να «ανακουφιστεί» (Video) - Media

 

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ο 22χρονος που παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του 28χρονο αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, όταν ο τελευταίος θέλησε να του κάνει έλεγχο!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου όπου κινούνταν ο 22χρονος με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του. Εκεί βρισκόταν και ο 28χρονος αστυνομικός της Τροχαίας ο οποίος στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούσε έκανε σήμα στον 22χρονο να σταματήσει.

Ωστόσο εκείνος φέρεται να ανέπτυξε ταχύτητα και να παρέσυρε μαζί του τον αστυνομικό, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος! Ο 22χρονος  τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος, όμως λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην αστυνομία όπου και παραδόθηκε.

Σε βάρος του νεαρού οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία χθες προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Δήμο Μουτάφη, του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αντίσταση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο 22χρονος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, και ζήτησε συγγνώμη από τον αστυνομικό και το δικαστήριο. Όπως ο ίδιος είπε, επρόκειτο για μία απερίσκεπτη συμπεριφορά για την οποία έχει ήδη μετανιώσει καθώς ουδεμία πρόθεση είχε να χτυπήσει τον αστυνομικό.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την προσεχή Μεγάλη Τρίτη, 23 Απριλίου, προκειμένου να εμφανιστεί ενώπιόν του σημαντικός μάρτυρας.

Πηγή: rodiaki.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:59