search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Αργολίδα: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι

22.04.2019 09:14
Ηλεία: Πέρασε για... αλεπού τον γιο του και τον πυροβόλησε - Media

 

Θλίψη προκαλεί η είδηση του χαμού ενός 15χρονους μόλις νεαρού από το χωριό Δήμαινα του Δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τη νύχτα της Κυριακής 21 Απριλίου σε τροχαίο δυστύχημα στην είσοδο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr, ο 15χρονος μαζί με ακόμα έναν συνομήλικό που επέβαιναν σε μηχανάκι στις 12 περίπου τη νύχτα έπεσαν σε μάντρα στην είσοδο (κοντά στο γήπεδο) του χωριού από το Λυγουριό, με αποτέλεσμα να χάσει δυστυχώς τη ζωή του και να τραυματιστεί ο συνεπιβάτης του.

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα διαδόθηκε ακαριαία και βύθισε στην θλίψη τους κατοίκους καθώς και τα δυο παιδιά ήταν γνωστά και κάτοικοι της περιοχής της Νέας Επιδαύρου.

Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα, καθώς πριν από λίγες μέρες μία 20χρονη έχασε τη ζωή της στο Ναύπλιο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:20