search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:19
MENU CLOSE

Δάκρυσαν όλοι με τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών (Video)

22.04.2019 09:19
Δάκρυσαν όλοι με τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών (Video) - Media

 

Με φωνή αναλλοίωτη στον χρόνο και πιο ευδιάθετη από ποτέ εμφανίστηκε η Μαίρη Λίντα στη γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών, όπου φιλοξενείται από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η μούσα του Μανώλη Χιώτη έκανε τους φιλοξενούμενους και τους υπαλλήλους να δακρύσουν με τις υπέροχες ερμηνείες της -και κυρίως με το μεγαλείο της φωνής της- στην πασχαλινή γιορτή που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του ιδρύματος Ζώη Κολιού.

Ήταν την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα όταν ο επιστήθιος φίλος της Μαίρης Λίντα και αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπουρνέλης και μαζί με αυτόν η Ελένη Ροδά, ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος, η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Γεράσιμος Λιγνός, η Ελένη Φιλίνη και ο Στέλιος Τζανετής στο μπουζούκι βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν με τους τροφίμους του ιδρύματος, με αφορμή τις άγιες τούτες μέρες.

Λίγη ώρα πριν από το τέλος της συγκινητικής πασχαλινής γιορτής, όπου μοιράστηκαν και δώρα στους 100 φιλοξενούμενους, το μικρόφωνο δόθηκε στη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία έχει βρει ζεστασιά και φροντίδα στο ίδρυμα από τις 13 Δεκεμβρίου.

Με χαμόγελο στα χείλη αλλά και έκδηλη τη συγκίνησή της άρχισε να τραγουδά, προκαλώντας την έκπληξη όλων για τη φωνή της που παραμένει μοναδική στο πέρασμα των χρόνων.

«Περασμένες μου αγάπες», πού θα πας» και πολλές άλλες επιτυχίες, τις οποίες οι συγκάτοικοί της τραγουδούσαν παράλληλα.

Αίσθηση προκάλεσε ο χορός του Γιάννη Ρώτα, αδερφού του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, ο οποίος επίσης φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών από την Πρωτοχρονιά.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι για τη Μαίρη Λίντα τα δύσκολα με την υγεία της έχουν περάσει και δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε να ερμηνεύει πάλι ζωντανά σε πίστα τα τραγούδια της που έχουν αφήσει εποχή.

Πηγή: espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30