search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Πάγωσαν οι διασώστες όταν αναδύθηκε τεράστιος κροκόδειλος από το νερό – Στα σαγόνια του είχε ένα ανθρώπινο πόδι (Video)

22.04.2019 09:36
Και όμως κάποτε υπήρχαν κροκόδειλοι που έτρωγαν μόνο φυτά και φρούτα  - Media

 

Ο Νταρλίν Ουτί 30 ετών είχε βουτήξει με τον αναπνευστήρα του, την προηγούμενη ημέρα, στον ποταμό Μαλαόγκε στην επαρχία Σουλαουέζι στην Ινδονησία, για να επισκευάσει κάποιον αγωγό που είχε βουλώσει και που τροφοδοτούσε με νερό τα διπλανά χωριά.

Από τότε ο Νταρλίν είχε εξαφανιστεί. Οι συγγενείς του πήγαν στην αστυνομία ανέφεραν την εξαφάνιση του αλλά οι αρχές τους είπαν να περιμένουν αφού δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες.

Όμως η επόμενη ημέρα έμελλε να είναι φρικτή. Η αδερφή του βρήκε τον αναπνευστήρα του να επιπλέει στο ποτάμι και τότε όλο το χωριό Κιναπάνι, αλλά και διασώστες άρχισαν να ψάχνουν τον Νταρλίν.

Κάποια στιγμή την ώρα που οι διασώστες κινηματογραφούσαν την επιχείρηση, ένας τεράστιος κροκόδειλος αναδύθηκε από το νερό. Στα μεγάλα σαγόνια του βαστούσε το πόδι του Νταρλίν.

Οι αρχές εικάζουν ότι ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον άτυχο 30χρονο, την ώρα που εκείνος υποβρυχίως επισκεύαζε τον αγωγό. Τον εγκλώβισε με τα σαγόνια του βούτηξε βαθιά και ο Νταρλίν πνίγηκε πριν να γίνει «γεύμα» για το τεράστιο ερπετό.

Οι διασώστες είδαν τον κροκόδειλο να έχει ανάμεσα στα δόντια του τον καβάλο του άνδρα και το ένα του πόδι να εξέχει στην επιφάνεια του νερού.

Ο κροκόδειλος ύστερα από λίγο ξαναβυθίστηκε και εξαφανίσθηκε στα καφετιά από τη λάσπη νερά του ποταμιού.

Ύστερα από μια ημέρα οι διασώστες κατάφεραν να εντοπίσουν το καταφαγωμένο πτώμα και να το επιστρέψουν στους συγγενείς του 30χρονου άνδρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13