search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48
MENU CLOSE

Ένταση στην κατάθεση Λυκουρέζου στον ανακριτή – Στο πλευρό του η Καλογρίδη (Photo)

22.04.2019 10:30
Ένταση στην κατάθεση Λυκουρέζου στον ανακριτή - Στο πλευρό του η Καλογρίδη (Photo) - Media

 

Στο Εφετείο της Αθήνας και στο γραφείο του ειδικού ανακριτή Ευ. Νικόπουλου που διενεργεί την έρευνα για τη «Μαφία των φυλακών», βρίσκονται από τις 12 το μεσημέρι οι δύο δικηγόροι Αλ. Λυκουρέζος και Θ. Παναγόπουλος, που συνελήφθησαν βάση ενταλμάτων την περασμένη εβδομάδα κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και για απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Αρ. Φλώρου.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκονται συγγενείς και συνεργάτες των δύο δικηγόρων. Πάντως, τόσο ο Λυκουρέζος όσο και ο Παναγόπουλος εμφανίστηκαν στο προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου χαμογελαστοί.

Ειδικότερα, στο πλευρό του A. Λυκουρέζου εκτός από τους συνεργάτες του και τα παιδιά του βρίσκεται και η ηθοποιός Νατάσσα Καλογρίδη.

Σύμφωνα με πληροφορέις του Newpost, ο A. Λυκουρέζος, που αναμένεται να απολογηθεί πρώτος πέρασε το γραφείο του ανακριτή κρατώντας στα χέρια του ένα κίτρινο φάκελο. Στο πλευρό του βρέθηκε και η κόρη του Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου, η οποία μόλις είδε τον πατέρα της τον αγκάλιασε.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η απολογία του γνωστού δικηγόρου ξεκίνησε με εντάσεις. Ο ανακριτής φέρεται να ζήτησε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Α. Λυκουρέζου, Θρασύβουλο Κονταξή, να απενεργοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συνήγορος διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς ότι αυτό δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό κι ότι ήδη έχει ενεργοποιήσει την αθόρυβη λειτουργία του κινητού του τηλεφώνου.

Ο δύο ποινικολόγοι κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης από το 2014 αλλά και για απόπειρα εκβίασης σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος εκτίει στις φυλακές κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση της Energa – Hellas Power.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο ο Αλ. Λυκουρέζος όσο και ο Θ. Παναγόπουλος θα καταθέσουν στον ανακριτή απολογητικά υπομνήματα και θα αρνηθούν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Όπως θα υποστηρίξουν ουδέποτε ζήτησαν χρήματα από τον Αρ. Φλώρο και συγκεκριμένα το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, που αναφέρουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει στον ανακριτή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:48