search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Κύπρος: Τεκμήριο συνδέει το δεύτερο πτώμα με τον 35χρονο – Συνεχίζονται οι έρευνες (Photos)

22.04.2019 11:42
Κύπρος: Τεκμήριο συνδέει το δεύτερο πτώμα με τον 35χρονο - Συνεχίζονται οι έρευνες (Photos) - Media

 

Νεότερες πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Sigma, αναφέρουν ότι τεκμήριο που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, συνδέει πλέον τον 35χρονο που παραδέχθηκε ήδη δύο φόνους, με το δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό, στην Κύπρο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, με αυτό το τεκμήριο οι ανακριτές θεωρούν ότι συμπλήρωσαν ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ.

Παράλληλα, το εν λόγω τεκμήριο λύνει τα χέρια των Αρχών για περαιτέρω ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη σορός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Φως στην ταυτότητα της δεύτερης σορού αναμένεται να ρίξει με ασφάλεια η εξέταση DNA.

Το χρονικό

Σοκαρισμένη και αποσβολωμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τα όσο φρικιαστικά αποκαλύπτει η αστυνομική έρευνα, μετά τον εντοπισμό του πτώματος της 38χρονης Marry Rose, από τις Φιλιππίνες, σε φρεάτιο σε μεταλλείο στο Μιτσερό.

Μετά την ανεύρεση το απόγευμα του Σαββάτου και δεύτερου πτώματος στο φρεάτιο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας προσήχθη εκ νέου χθες ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, που τελεί, ήδη, υπό οκταήμερη κράτηση, καθώς παραδέχθηκε το φόνο της Mary Rose καθώς και ακόμα ένα φόνο, αυτό της Αριάν.

Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 35χρονος, ομολόγησε ότι γνώρισε την Arian, όπως αποκάλεσε την άτυχη γυναίκα, μέσω σελίδας γνωριμιών, είχε μαζί της ερωτική επαφή και ακολούθως την έπνιξε. Στη συνέχεια, είπε, την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Το Δικαστήριο διέταξε την εξαήμερη κράτηση του.

Στο μεταξύ αποσύρθηκε από την υπόθεση ο δικηγόρος, Ηλίας Στεφάνου, που εκπροσώπησε τον 35χρονο στην πρώτη διαδικασία προσωποκράτησης.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου γυμνό, δεμένο χειροπόδαρα και σε κατάσταση σαπωνοποίησης, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Marry Rose.

Οι ιατροδικαστές, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, θα διενεργήσουν σήμερα τη μεταθανάτια εξέταση στη σορό της Arian.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, έκανε λόγο για πρωτοφανή για τα δεδομένα της Κύπρου υπόθεση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθούν και άλλα θύματα στο φρεάτιο.

Μετά τα σοκαριστικά ευρήματα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται στο μεταλλείο στο Μιτσερό, ενώ η τύχη της 6χρονης κόρης της Marry Rose, Σιέρα εξακολουθεί να αγνοείται.

Χθες στο μεταλλείο οι Αρχές επιστράτευσαν ιδιωτική εταιρεία που κατέβασε στο φρεάτιο ειδική κάμερα-ρομπότ υψηλής ευκρίνειας, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 300 μέτρα βάθος, σε μια προσπάθεια να διαφανεί κατά πόσον κρύβονται μέσα στο φρεάτιο και άλλοι σοροί.

To υλικό που κατέγραψε χθες η κάμερα αναμένεται να αξιολογηθεί σήμερα, ενώ εικάζεται ότι μέσα στο φρεάτιο υπάρχουν ακόμη δύο πτώματα.

Με το τέλος της επιχείρησης, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας έκανε λόγο για δύσκολη επιχείρηση, λόγω των μπάζων που υπάρχουν μέσα, αλλά και της κατασκευής του φρεατίου.

Η επιχείρηση, θα συνεχιστεί σήμερα, μετά την αξιολόγηση των δεδομένων και του υλικού της κάμερας υψηλής ευκρίνειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:37