search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:50
MENU CLOSE

Δυσάρεστη εξέλιξη για το MasterChef

22.04.2019 13:36
«MasterChef»: Οι καθυστερήσεις και η ανησυχία του καναλιού!  - Media

 

Μπορεί η επιτυχία του MasterChef να υπήρξε και αυτή τη σεζόν τεράστια, το Star, όμως, αρνείται να πέσει στην ίδια παγίδα με τον ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες της Real Life, θέλουν το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το σενάριο να μην «κάψει» το πιο δυνατό τηλεοπτικό προϊόν του, αποφασίζοντας να κάνει ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα από τη μετάδοσή του.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι το MasterChef κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιστρέψει με νέο κύκλο το δεύτερο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν όπως όλοι περίμεναν. Αντιθέτως, υπάρχει η σκέψη να το δούμε ξανά στις οθόνες μας τον Οκτώβριο του 2020!

Την ίδια ώρα, το Star εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει ένα ριάλιτι από τα παλιά, το οποίο είδαμε το 2002 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αυτή τη στιγμή, το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου θέλει το κανάλι να βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις σχετικά με την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού.

Οι τελικές αποφάσεις τόσο σχετικά με ο μέλλον του MasterChef όσο και με την επιστροφή της «Φάρμας» -που αν τελικά συμφωνηθεί, το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020- θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48