search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Σκληρή απάντηση Καμίνη στη ΝΔ: Ούτε λέξη για τον αποκλεισμό της Χ.Α.

22.04.2019 15:20
Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καμίνης - Media

 

Απάντηση σε υψηλούς τόνους έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμινής στις αντιδράσεις της ΝΔ για τη χωροθέτηση των προεκλογικών περιπτέρων των υποψηφίων για τις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι «η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση – σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία.

Η ΝΔ αντί να βλέπει πραξικοπήματα πίσω από την κατανομή χώρων -που παρεμπιπτόντως και ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε, αν και κατά τα λοιπά συμπλέουμε μαζί του- θα πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35