search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:43
MENU CLOSE

Επιδειξίας διάλεξε… λάθος θύμα – Τον τσάκισε στο ξύλο (Photo)

22.04.2019 18:41
Επιδειξίας διάλεξε... λάθος θύμα - Τον τσάκισε στο ξύλο (Photo) - Media

 

To γύρου του διαδικτύου κάνει εδώ και κάποιες ώρες μια φωτογραφίας που δείχνει μια καλλίγραμη γυναίκα να ρίχνει… ξύλο σε έναν άνδρα.

Η φωτογραφία έχει πίσω της μια ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς πρωταγωνιστές είναι ένας άνδρας που φέρεται να είναι επιδειξίας και μια… πρωταθλήτρια των πολεμικών τεχνών.

Όπως αποκάλυψε η αθλήτρια του ΜΜΑ, Τζόις Βιέρα, βρισκόταν σε μια παραλία κάνοντας φωτογράφηση με μαγίο, όταν αντελήφθη ότι ο άνδρας πίσω της αυτοϊκανοποιούταν.

Τότε, έξαλλη, σταμάτησε την φωτογράφηση και τον έσπασε στο ξύλο, αν και το θύμα του ξυλοδαρμού ισχυρίστηκε ότι απλώς έκανε την ανάγκη του.

Για την ιστορία, ο άνδρας συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τη Βιέρα να σχολιάζει ότι «αισθάνομαι αδύναμη […] έπρεπε να τιμωρηθεί αυστηρότερα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30