search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07
MENU CLOSE

Τι τηλεθέαση έκανε η φιέστα του ΠΑΟΚ στο OPEN;

23.04.2019 08:23
Τι τηλεθέαση έκανε η φιέστα του ΠΑΟΚ στο OPEN;  - Media

 

Το υπερθέαμα που στήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και το Open κατέγραψε διψήφια νούμερα στην prime time σε όλη τη διάρκεια του event!

Η χολιγουντιανή γιορτή που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τίτλο είχε πολύ υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης.

Παρά τον ανταγωνισμό (Survivor, Your Face Sounds Familiar και εμπορικές ταινίες) ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών προτίμησε να παρακολουθήσει το ιστορικό πάρτι της Τούμπας.

Στο ανδρικό κοινό 25-54 η μετάδοση του Open από την Τούμπα έκανε σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 22,1%, ενώ ο μέσος όρος από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 που ολοκληρώθηκε η γιορτή κινήθηκε στο 16,7%!

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Open ήταν το πρώτο κανάλι στους άνδρες από τις 21.30 μέχρι τις 22.44, αφήνοντας πίσω του ΣΚΑΪ, Alpha, ANT1, Star και φυσικά τα κανάλια της ΕΡΤ!

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η έκτακτη εκπομπή του Open για τη φιέστα του ΠΑΟΚ «χτύπησε» σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και 16,3%, παίζοντας σταθερά σε διψήφιο επίπεδο από τις 21.15 μέχρι τις 22.45 (με μ.ό. 13,5%)!

Το ίδιο συνέβη και στο γενικό σύνολο, όπου το Open κατέγραφε μόνο διψήφια ποσοστά αυτήν τη μιάμιση ώρα, φτάνοντας σε μ.ό. τετάρτου στο 13,5%! Νούμερα που σε prime time Κυριακής δεν θυμόμαστε να έχει ξανακάνει το Open!

Μέχρι και στο γυναικείο κοινό 25-54 ήταν διψήφια τα ποσοστά του Open σε όλη τη διάρκεια της φιέστας του ΠΑΟΚ με συνολικό μέσο όρο 10,8%!

Σοφή επιλογή αποδείχτηκε λοιπόν για το Open η απευθείας κάλυψη των φαντασμαγορικών πανηγυρισμών του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το κανάλι της Παιανίας κάλυψε ζωντανά με διαδοχικές συνδέσεις και ολόκληρη τη διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του ΠΑΟΚ από την Τούμπα στον Λευκό Πύργο όπου κορυφώθηκε η γιορτή των ΠΑΟΚτσήδων.

Μάλιστα, όταν έφτασε το πούλμαν στον Λευκό Πύργο λίγο πριν τις 02.00 το Open κατέγραψε μ.ό. τετάρτου 10,9%!

Πηγή: dailymedia.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:06