search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:15
MENU CLOSE

Γιώργος Λαμπάτος: Ο Σεφερλής μου έδινε αληθινά χαστούκια στις παραστάσεις (Video)

23.04.2019 08:40
Γιώργος Λαμπάτος: Ο Σεφερλής μου έδινε αληθινά χαστούκια στις παραστάσεις (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος, ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega «Λαβ Σόρρυ» που έκανε τον βοηθό του «Σάκη του υδραυλικού».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή στην παράσταση «Ηλίας του 16ου» πριν από περίπου 15 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε ότι την ώρα της παράστασης έτρωγε αληθινά χαστούκια και όταν ζήτησε τον λόγο, η απάντηση που του δόθηκε ήταν «μου ξέφυγε».

Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12