search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Ρωσίδα φόρεσε λάτεξ σε επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ και την παρομοίασαν με πόρνη – Την ρωτούσαν «πόσα χρεώνεις» (Photos)

23.04.2019 08:50
Ρωσίδα φόρεσε λάτεξ σε επίδειξη καλλιτεχνικού πατινάζ και την παρομοίασαν με πόρνη – Την ρωτούσαν «πόσα χρεώνεις» (Photos)  - Media

 

Η Ευγενία Μεντβέντεβα είναι μια καλλίγραμμη και πανέμορφη ρωσίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ. Η πλαστικότητα των κινήσεων της σε συνδυασμό με την ομορφιά της την έχουν κατατάξει στις γυναίκες που στη Ρωσία τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ασχολούνται μαζί τους. Εκτός αυτού είναι και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα αυτό.

Πρόσφατα έλαβε μέρος σε μια επίδειξη στην Νότια Κορέα με τον τίτλο «Φαντασία του πάγου», αλλά τα πράγματα… στράβωσαν λιγάκι. Επέλεξε να φορέσει ένα ροζ εφαρμοστό μπλουζάκι και μια κοντή φούστα όλα από λατέξ και τότε άρχισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να της λένε ότι μοιάζει με πόρνη και να την ρωτούν πόσα χρεώνει. Κάποιοι άλλοι την χαρακτήρισαν χυδαία, φτηνή και πρόστυχη για τα ρούχα που έβαλε και βγήκε στο παγοδρόμιο. Ενώ κάποιοι την κατηγόρησαν πως θα πρέπει όταν κάνει πατινάζ να τονίζει πως απευθύνεται σε άτομα άνω των 18.

Μάλιστα ανάμεσα στους επικριτές της ήταν και η ολυμπιονίκης Αλίνα Ζαγκίτοβα η οποία επιδεικτικά σταμάτησε να την ακολουθεί στο instagram.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει όταν χάνεις σε ένα παιχνίδι πόκερ. Χάνεις και τα ρούχα σου»

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Конкурс на самый жёсткий коммент. Раунд.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Medvedevа (@jmedvedevaj) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Привет, ребята!!! Не забудьте проверить мои видео с IGTV 😉 Hii guys!!! Don’t forget to check my IGTV videos 😉 Evgenia is the best. What’s your fav Evgenia photo? Follow this steps: Subscribe to my page. Turn on notifications to watch first my recently posts. Be happy. Don’t forget to subscribe to my page. Photos and videos more often. I promise you. If want to contact me only direct. Tags: [#евгениямедведева #medvedeva #teamorser #evgeniamedvedeva #медведева #ЕвгенияМедведева #teamrussia #teamorser #teamorser #teamorser #teamcricket #evgenia #evgeniamedvedeva #gozhenya @jmedvedevaj ]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Medvedeva fanpage (@jannymedvedevaj.sa) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35