search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι αποκάλυψε για τα «ψεύτικα» πακέτα

23.04.2019 11:15
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι αποκάλυψε για τα «ψεύτικα» πακέτα - Media

 

Συνέντευξη στο “TV έθνος” παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας για την εκπομπή της που εδώ και πολλά χρόνια το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί πιστά.

Η παρουσιάστρια κλήθηκε μάλιστα να αποκαλύψει ποιο ήταν το δικό της «αγαπημένο» πακέτο με την ίδια να απαντά ότι συγκινήθηκε πολύ από την ιστορία μιας μητέρας που δε γνώρισε τον γιο της επειδή της τον πήραν στη γέννα. Έπειτα από χρόνια ο μικρός την έψαξε και οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό.

Αναφορικά με τα «ψεύτικα» πακέτα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε ότι μετά από τόσα χρόνια τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της έχει πια την εμπειρία να αντιλαμβάνεται αν μια ιστορία είναι fake.

“Υπάρχει ισχυρό «φράγμα προστασίας» και οποιοδήποτε ψεύτικο στοιχείο γίνεται αυτόματα αντιληπτό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24