search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:16
MENU CLOSE

Συνομοσπονδία Αναπήρων: Ρατσιστικός ο λόγος Πολάκη, προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη

23.04.2019 11:47
Κυμπουρόπουλος: Το 2020 να ονομαστεί «έτος ψυχικής υγείας» - Media

 

Προσφυγή στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ), κατά του Παύλου Πολάκη, μετά την αήθη επίεθεσή του κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη δήλωση του Παύλου Πολάκη και τονίζει ότι βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία.

«Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση της ΕΣΑμεΑ και καταλήγει ως εξής: «Η ΕΣΑμεΑ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε κατάθεση πρότασης μομφής κατά του υπουργού Παύλου Πολάκη μετά την αήθη επίθεσή του κατά του κ. Κυμπουρόπουλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:16