22/11/2019 21:15:48

Κρήτη: Έκλεψαν πάνω από 200 αρνιά – Σε απόγνωση κτηνοτρόφος

Κρήτη: Έκλεψαν πάνω από 200 αρνιά – Σε απόγνωση κτηνοτρόφος - Media

 

Μετά την ζωοκλοπή στην Ιεράπετρα και νέο περιστατικό αυτήν την φορά στο νομό Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το φαινόμενο της ζωοκλοπής καλά κρατεί στην Κρήτη. Μετά το πρόσφατο περιστατικό στην Ιεράπετρα και την «αρπαγή» των 74 αρνιών, σειρά είχε αυτήν την φορά ένας κτηνοτρόφος στην περιοχή του Δήμου Γόρτυνας στο νομό Ηρακλείου.

Εν μία νυκτί και πιο συγκεκριμένα, από το βράδυ της 20ης Απριλίου μέχρι και το πρωί της 21ηςΑπριλίου, έκαναν φτερά περισσότερα από 200 αρνιά και πρόβατα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού, τον κτηνοτρόφο, που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι από την μια στιγμή στην άλλη η μάντρα του άδειασε και μάλιστα λίγο πριν το Πάσχα.

Και αν στην περίπτωση της Ιεράπετρας, τα κλεμμένα ζώα εντοπίστηκαν και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του, στην περίπτωση την τωρινή, τα ζώα παραμένουν άφαντα όπως επίσης και οι δράστες που κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η αστυνομία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και για τον λόγο έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.