24/11/2020 12:05:40

Συρρέουν σε εκκλησία της Ασπροβάλτας όπου πιστός «είδε τον άγιο Γεώργιο στο πάτωμα» - «Είναι τα νερά του μαρμάρου» ξεκαθαρίζει ο ιερέας

Συρρέουν σε εκκλησία της Ασπροβάλτας όπου πιστός «είδε τον άγιο Γεώργιο στο πάτωμα» - «Είναι τα νερά του μαρμάρου» ξεκαθαρίζει ο ιερέας - Media

 

Μία απίστευτη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ασπροβάλτα του νομού Θεσσαλονίκης. Πλήθος κόσμου συρρέει σε εκκλησία, όπου πιστός θεωρεί πως είδε να σχηματίζεται στο μαρμάρινο πάτωμα του ναού η μορφή του αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με το rthess.gr, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, όταν, λίγο μετά τις 22:00, πιστός που συμμετείχε στην ακολουθία του Νυμφίου, κατά τη διάρκεια παράκλησης στον άγιο Γεώργιο, θεωρεί ότι είδε στο μαρμάρινο δάπεδο να σχηματίζεται η εικόνα του αγίου.

Τα άτομα που βρίσκονταν στην εκκλησία άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες, ενώ, όταν το νέο διαδόθηκε, άρχισε να συρρέει κόσμος στην εκκλησία, ακόμα και από γύρω περιοχές, για να δει τι συνέβη.

Ο ιερέας του ναού, Παναγιώτης Κανακάρης, ξεκαθάρισε ότι βεβαίως δεν πρόκειται για «θαύμα» αλλά για μια μορφή που έπλασε με τη φαντασία του κάποιος πιστός, βλέποντας τα «νερά» που σχηματίζει το μάρμαρο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.