search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Οργή Μητσοτάκη για Πολάκη-Τσίπρα: Είναι ένα και το αυτό

23.04.2019 13:41
4787394.jpg
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ σε άτυπη συζήτηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες στη Νεμέα και απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν η σημερινή αντίδραση του κ. Τσίπρα συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε:
 
«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική.
 
Οι πολίτες μετά από αυτό που έγινε σήμερα, θα ξέρουν ότι αν επιλέξουν τον κ. Τσίπρα παίρνουν μαζί και τον κ. Πολάκη. Οι δύο τους είναι ένα και το αυτό».
 
Σημειώνεται ότι τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας επισκέφτηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και θαύμασαν το Ναό του Δία στη Νεμέα.
 
Οι δύο άντρες ξεναγήθηκαν από τον άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη Νεμέα, τον καθηγητή Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, Στέφανο Μίλλερ.
 
Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βέμπερ εντυπωσιάστηκαν από τους γιγάντιους κίονες του Ναού, όπως βέβαια και από το αρχαίο Στάδιο. «Σας έφερα τον επόμενο πρωθυπουργό της Ευρώπης», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ σε όσους ήταν παρόντες.
 
Ο δήμαρχος Νεμέας, Κώστας Καλατζής, προσκάλεσε τον κ. Βέμπερ να επισκεφτεί το χώρο και ως Πρόεδρος της Κομισιόν. «Θα έρθω αλλά με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας», απάντησε ο κ. Βέμπερ.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16