search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:49
MENU CLOSE

Γερουλάνος σε Μπακογιάννη: Δεν αποδέχτηκες την επιστολή για συνεργασία στο ζήτημα των ναρκωτικών

23.04.2019 14:00
Γερουλάνος σε Μπακογιάννη: Δεν αποδέχτηκες την επιστολή για συνεργασία στο ζήτημα των ναρκωτικών - Media

 

Για το ζήτημα της συνεργασίας στα θέματα των ναρκωτικών μίλησε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, κατά τη διάρκεια του debate που διοργάνωσε η LIFO με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Πιστεύω στις συνεργασίες στα θέματα των ναρκωτικών και γι’ αυτό είχα στείλει την επιστολή την οποία είχε αποδεχτεί ο κ. Ηλιόπουλος και δεν είχατε αποδεχτεί εσείς κ. Μπακογιάννη», ανέφερε

Ακολουθούν σημεία παρέμβασης του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου:

«Θα συμφωνήσουμε σε πολλά, θα διαφωνήσουμε σε πολλά και αυτό είναι μέρος της ζωής και αυτό δεν θα συμβεί μόνο μεταξύ των τριών μας, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα και όλα αυτά θα συζητηθούν όπως πρέπει να γίνεται σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Το ότι πιστεύω στη συνεργασία δεν χρειάζεται να το αποδείξω. Εάν αυτή τη στιγμή ο τουρισμός πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα, είναι επειδή ήρθαν όλοι οι φορείς μαζί, έθεσαν ένα συγκεκριμένο σχέδιο που δεν ακολουθήθηκε μόνο απ’ όλους όσοι έλαβαν μέρος σε αυτή την συνεργασία, αλλά και από Υπουργούς που ανέλαβαν μετά και συνέχισαν στην ίδια πορεία. Και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος.

«Άρα στη συνεργασία πιστεύω, όπως επίσης πιστεύω στις συνεργασίες στα θέματα των ναρκωτικών και γι’ αυτό είχα στείλει την επιστολή την οποία είχε αποδεχτεί ο κ. Ηλιόπουλος και δεν είχατε αποδεχτεί εσείς κ. Μπακογιάννη. Παρ’ όλα αυτά να πω το εξής: μου κάνει εντύπωση όταν αρχίζουμε και συζητάμε για συνεργασίες, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι αρμοδιότητες, είναι τεχνικά έργα, είναι τέτοιου είδους προτεραιότητες. Οι προτεραιότητες όμως πρέπει να είναι πάντα οι Αθηναίοι, πάντα οι άνθρωποι. Να συζητήσουμε, να βάλουμε προτεραιότητες μαζί, κοινές, να συμφωνήσουμε ότι θα δουλέψουμε και οι τρεις μαζί, αλλά θα έλεγα να ιεραρχήσουμε σωστά τα θέματα», πρόσθεσε.

«Το θέμα είναι πώς θα αλλάξει η ζωή προς το καλύτερο για τους ανθρώπους που ζουν μέσα στην πόλη, πώς θα σταματήσουν οι αδικίες που συμβαίνουν στην Αθήνα, πώς θα δώσουμε πρώτη προτεραιότητα σε γειτονιές οι οποίες έχουν εγκαταλειφθεί σήμερα, πώς θα σώσουμε ανθρώπους οι οποίοι σήμερα ζουν το δράμα των ναρκωτικών, της αστεγίας. Εκεί να εστιάσουμε. Διότι πιστεύω ότι καλά είναι τα τεχνικά έργα, καλές είναι οι αρμοδιότητες, καλό είναι να διεκδικήσουμε πράγματα μαζί αλλά η πρώτη μας προτεραιότητα και η πρώτη προτεραιότητα που θα προτείνω σε όλους να έχουμε τον Σεπτέμβριο που θα αναλάβουμε, θα είναι η ποιότητα ζωής των Αθηναίων και τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει αυτή καλύτερη, ειδικά των πιο αδύναμων», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:48