12/08/2020 12:41:11

Πρόεδρος ΕΣΑμΕΑ: Άστοχη και η δήλωση Κυμπουρόπουλου και η ανάρτηση Πολάκη

Πρόεδρος ΕΣΑμΕΑ: Άστοχη και η δήλωση Κυμπουρόπουλου και η ανάρτηση Πολάκη - Media
 
"Ήταν άστοχη η δήλωση Κυμπουρόπουλου, εξίσου άστοχη ήταν η δήλωση Πολάκη” είπε στον ρ/σ News 24/7 ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Βαρδακαστάνης.
 
“Το δικαίωμα που προβλέπεται από το Σύνταγμα δεν μπορεί κανείς να το αποκαλεί ευεργέτημα και να του αποδίδει χαρακτηριστικά ελεημοσύνης” είπε ο κ. Βαρδακαστάνης και πρόσθεσε ότι η διάταξη βάσει της οποίας διορίστηκε ο Κυμπουρόπουλος ισχύει εδώ και 20 χρόνια.
 
“Έχουν διοριστεί δεκάδες και πολλοί κατέχουν θέσεις διευθυντών και ουδείς αμφισβήτησε την επάρκεια κανενός” είπε και συμπλήρωσε πως θα ήθελε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος να κριθεί για την επαγγελματική του διαδρομή και επάρκεια.
 
“Εγώ δεν θα έκανα ποτέ την δήλωση του Κυμπουρόπουλου, θα έλεγα ότι διορίστηκα με αυτόν τον νόμο, και δεν θεωρώ ότι είναι χάρη, είναι συνταγματική υποχρέωση της πολιτείας να το θεσπίσει”.
 
“Κάνω κριτική και στους δύο”, συνέχισε ο κ. Βαρδακαστάνης. “Θεωρώ ότι ο Κυμπουρόπουλος ως νέος και άπειρος είπε ότι δεν θα ήθελε να έχει εμπόδια και να πετύχει χωρίς στήριξη, αλλά και ο Πολάκης που είναι υπουργός κι έχει άλλη πείρα, δεν θα έπρεπε να απαντήσει έτσι, θα μπορούσε να ασκήσει κριτική μόνο στις “χάρες””.
 
Τέλος, ο κ. Βαρδακαστάνης επέκρινε και τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να καλύψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και τάχθηκε υπέρ της άποψης του Νίκου Φίλη για την οποία είπε ότι τον εκφράζει.
 
Πηγή: news247.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.