search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39
MENU CLOSE

Νέα ήττα και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό

23.04.2019 20:15
Νέα ήττα και αποκλεισμός για Παναθηναϊκό - Media

 

Final Four ήταν και πάει… Για 7η διαδοχική σεζόν, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός νυμφώνος αφού ηττήθηκε για 3η φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (82-89) και αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν αισθητά σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό για να φτάσουν στο ροζ φύλλο, αφού τους έλειψε το καθαρό μυαλό στις κρίσιμες στιγμές κόντρα σε μια ομάδα που έβρισκε συνεχώς νέους ήρωες, ενώ πληγώθηκαν από τα χαμένα ριμπάουντ (24-39 υπέρ των φιλοξενούμενων).

Όγδοη διαδοχική ήττα από τους Μαδριλένους για το «τριφύλλι», που είχε κορυφαίους τους Λοτζέσκι (16 πόντοι), Καλάθη (17 πόντοι, 7 ασίστ). Πέντε παίκτες της ομάδας του Λάσο είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Καμπάτσο (16 πόντοι, 10 ασίστ), Ράντολφ (14 πόντοι) και Φερνάντεθ (16 πόντοι) να… σκοτώνουν τους γηπεδούχους.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39