search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Μεϊμαράκης: Χυδαίος ο Πολάκης – Η επίθεση θα στοιχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ

24.04.2019 06:33
Μεϊμαράκης: Χυδαίος ο Πολάκης - Η επίθεση θα στοιχίσει στον ΣΥΡΙΖΑ  - Media

 

Στο πλευρό του Στέλιου Κυμπουρόπουλου τάχθηκε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, λέγοντας ότι πρόκειται για υπόδειγμα ζωής για όλους.

«Ο Πολάκης είναι χυδαίος και αυτή η κίνηση θα στοιχίσει στον Τσίπρα» εκτίμησε, λέγοντας ότι η απόφαση Μητσοτάκη να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού ήταν έξυπνη.

«Έπρεπε να τον έχει αποπέμψει το πρωί, τώρα ταυτίστηκαν» συνέχισε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι «οι Κρητικοί είμαστε μεν αψείς, αλλά είμαστε πολιτισμένοι», ενώ στο σχόλιο ότι ο κ. Πολάκης έχει ακροατήριο, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Όταν είσαι χυδαίος, έχεις ακροατήριο χυδαίο».

Σε ερώτηση για τα περί Νόμπελ Ειρήνης στον πρωθυπουργό, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε κυρίως τους οπαδούς και φίλους της ΝΔ να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, λέγοντας ότι ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Για τις Ευρωεκλογές, δήλωσε ότι η ΝΔ θα κερδίσει με μεγάλη διαφορά, ενώ σε ερώτηση για το τι θα πράξει, εάν εκλεγεί Ευρωβουλευτής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τού ζητήσει να έρθει στην Ελλάδα και να γίνει υπουργός (σε περίπτωση εκλογικής νίκης του κόμματος στις εθνικές εκλογές), ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Όταν μιλάει ο πρόεδρος, τα σκυλιά δεμένα».

 

Για τα γεγονότα του 2015

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ρωτήθηκε για τα γεγονότα του 2015 και το κατά πόσο υπήρξε θέμα συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα» τόνισε ο ίδιος, λέγοντας ότι ακόμα και με τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ που συνομιλούσε μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου, αλλά και με τους ξένους ηγέτες, όλοι του έλεγαν ότι πρέπει η Ελλάδα να μείνει στην Ευρώπη.

«Η ΝΔ στήριξε τη συμφωνία με έναν αστερίσκο ότι θα κάνουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» είπε ο κ. Μεϊμαράκης, διαχωρίζοντας τη διακυβέρνηση της χώρας από τα εθνικά ζητήματα. «Δεν θα μπαίναμε ποτέ σε διακυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε, κλείνοντας το θέμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33