search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ… σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

24.04.2019 06:52
skai_corporate_1_0

 

Ο ΣΚΑΪ διοργανώνει δύο μεγάλα debate για τις αναμετρήσεις των υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Αθήνας και της Αττικής.

Την Πρωτομαγιά και στις 8 Μαΐου οι βασικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες της Αττικής και οι βασικοί υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά ματ» με τη Νίκη Λυμπεράκη (Τετάρτη στις 00:15).

Την Τετάρτη 1η Μαΐου, το debate για την Περιφέρεια Αττικής. Στο στούντιο καλεσμένοι οι : Ρένα Δούρου, Γιώργος Πατούλης, Γιάννης Σγουρός και Γιάννης Πρωτούλης.

Την Τετάρτη 8 Μαϊου, το debate για το Δήμο της Αθήνας. Στο στούντιο του ΣΚΑΪ οι Κώστας Μπακογιάννης, Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν… σπάει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ μιας και στο στούντιο θα βρεθούν και η Ρένα Δούρου αλλά και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55