08/04/2020 22:27:00

Πήγε για λίφτινγκ αλλά ο ατζαμής γιατρός της έκαψε το πρόσωπο και την κατέστρεψε (Σκληρές Photos)

Πήγε για λίφτινγκ αλλά ο ατζαμής γιατρός της έκαψε το πρόσωπο και την κατέστρεψε (Σκληρές Photos)  - Media

 

Η 50αρα γυναίκα αγνώστων στοιχείων πήγε σε ιδιωτική κλινική στην Ταιπέι της Ταιβάν για να κάνει λίφτινγκ. Όμως η διαδικασία δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο γιατρός της κατέστρεψε το πρόσωπο. Την έκαψε στην κυριολεξία. Το δέρμα της έγινε μια ανοιχτή πληγή με φουσκάλες γεμάτες από ένα παχύρευστο κίτρινο υγρό.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το περιστατικό όταν η γυναίκα ξαναπήγε στην κλινική με φριχτούς πόνους. Τότε αναγκάστηκαν να την βάλουν στην εντατική όπου παρέμεινε για τρεις εβδομάδες.

Η ίδια μόλις βγήκε από την εντατική κατηγόρησε το γιατρό ότι ήταν ατζαμής και την κατέστρεψε.

Η γυναίκα πήγε στην συγκεκριμένη κλινική επειδή διαφήμιζε πως χρησιμοποιεί μια νέα θεραπεία για λίφτινγκ με τη μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων που βασίζεται στη θέρμανση των στοιβάδων του δέρματος και υποσχόταν εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές

 

 

Όμως τα αποτελέσματα στην περίπτωση της 50αρας γυναίκας ήταν όχι μόνο απογοητευτικά αλλά λίγο έλειψε να τη στείλουν και στον τάφο.

Από την πλευρά της η κλινική ανακοίνωσε για το περιστατικό πως δεν ευθύνεται η ίδια και η μέθοδος της αλλά η ασθενής η οποία πήγε για τη θεραπεία ενώ προηγουμένως είχε διάφορους τραυματισμούς στο δέρμα του προσώπου της.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ασθενής θα μηνύσει την κλινική ή όχι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.