search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:47
MENU CLOSE

Νέα ανάρτηση Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (Photo)

24.04.2019 08:10
Νέα ανάρτηση Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο (Photo) - Media

 

Παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό και όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης έκανε μια νέα ανάρτηση το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης και αφού είχε κάνει δήλωση στη βουλή, για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 

Ο Παύλος Πολάκης έχει αναρτήσει δυο σκίτσα και εξηγεί τι εννοούσε για με αυτά που έγραψε για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ 

Έγραψε ο Παύλος Πολάκης 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : 
Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των “ίσων ευκαιριών ” της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ.

Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)

ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….

Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .

Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:ειςαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με “δικάσεις” ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:46