search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:56
MENU CLOSE

Ελένη Παναγιωταρέα: Αμήχανη, και προσβλητική η υποψήφια της ΝΔ όταν την ρώτησαν για τη Β. Μακεδονία (Video)

24.04.2019 09:50
Η κόρη της δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα στην Παγκόσμια Τράπεζα;  - Media

 

Την περιοχή της Καστοριάς επισκέφθηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα. Ως είθισται όταν υποψήφιοι πηγαίνουν στην περιφέρεια παραχωρούν και συνέντευξη στον τοπικό τύπο. Κάτι τέτοιο επιχείρησε και η κ. Παναγιωταρέα, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η κυρία Παναγιωταρέα δεν άντεξε στην απλή ερώτηση αν εκλεγεί πως θα αποκαλεί τη Βόρεια Μακεδονία. 

Αρχικά δήλωσε πως δεν καταλάβαινε την ερώτηση, μετά τη χαρακτήρισε «άτοπη». Ενδιάμεσα προσπάθησε να ρωτήσει τον δημοσιογράφο (Αντώνη Παραρά – Καστοριά) αν ενδιαφέρεται ο ίδιος για την Ευρωπαϊκή Ένωση για να εισπράξει την απάντηση «το τι πιστεύω εγώ μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν».

Προσπάθησε να ξεφύγει, μίλησε για εκλεγμένη κυβέρνηση… ψέλλισε πως η κυβέρνηση άφησε εκκρεμή μια σειρά από ερωτήματα (πάλι καλά που δεν την ρώτησαν ποια ήταν τα εκκρεμή).

Όταν της μίλησαν για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (που ήταν υπέρ της συμφωνίας) προσπάθησε να πει πως εκείνη δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα. Την ρώτησαν αν αισθάνεται άβολα που το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στηρίζει τη συμφωνία. 

Αδιάβαστη, αμήχανη και ολίγον προσβλητική. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:55