search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:53
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Mε βίντεο το πρώτο της μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο ψυχιατρείο (Video)

24.04.2019 10:01
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Mε βίντεο το πρώτο της μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο ψυχιατρείο (Video) - Media

 

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Britney Spears θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της που στάθηκαν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της σε ψυχιατρική κλινική. Η διάσημη τραγουδίστρια διαβεβαίωσε τους φίλους της ότι είναι καλά, συνεχίζοντας ωστόσο να αντιμετωπίζει ιατρικώς το ψυχολογικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, συνέστησε στους φίλους της να μην πιστεύουν όλα αυτά που διαβάζουν για την ίδια από διάφορα μέσα.

«Ήθελα να πω απλά ένα “γεια” γιατί όσα λέγονται για μένα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Μην πιστεύετε ότι διαβάζετε και ακούτε για μένα. Η κατάστασή μου είναι μοναδική αλλά σας υπόσχομαι ότι κάνω ό,τι είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά

Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο η τραγουδίστρια ευχαριστεί τους φίλους της για τη στήριξή τους ζητώντας τους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της προκειμένου να αντιμετωπίσει «όλες τις δυσκολίες που της έχει φέρει η ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52