search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Ο ΣΕΒ «θυμήθηκε» τις επιχειρήσεις της περιφέρειας!

24.04.2019 11:30
Ο ΣΕΒ «θυμήθηκε» τις επιχειρήσεις της περιφέρειας! - Media

 

Είναι μια πρόοδος κι αυτό… Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Θεόδωρος Φέσσας, παρότι Θεσσαλονικιός, ανακάλυψε μόλις πριν από λίγους μήνες ότι υπάρχουν μεταποιητικές επιχειρήσεις και στη Βόρεια Ελλάδα.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ!», όπως λέει και η παροιμία.

Πρόκειται για επιχειρήσεις οι οποίες δεν είναι… κρατικοδίαιτες, οι οποίες δίνουν σκληρό αγώνα καταξίωσης ή / και επιβίωσης σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αλλά ποτέ δεν είχαν την… τύχη να εκπροσωπηθούν από τον ΣΕΒ στις διεκδικήσεις και τις διαβουλεύσεις του με τις κυβερνήσεις της χώρας.

Τώρα που, ύστερα από χρόνια επίπονων προσπαθειών, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) κατάφερε να αποκτήσει στάτους κοινωνικού εταίρου, «ξύπνησε» ο ΣΕΒ και θυμήθηκε ότι θα πρέπει να ασχοληθεί και λίγο με την περιφέρεια.

Όπως και να το κάνουμε, είναι κι αυτό μια… πρόοδος!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:08