search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08
MENU CLOSE

Το νέο, ψηφιακό και διαδραστικό περιοδικό από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone

24.04.2019 11:51
Το νέο, ψηφιακό και διαδραστικό περιοδικό από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone - Media

 

Η αλυσίδα καταστημάτων Vodafone παρουσιάζει το πρώτο της ψηφιακό διαδραστικό περιοδικό με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές περισσότερες πληροφορίες και επιλογές για τα τελευταία και τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας.

Το νέο αυτό διαδραστικό περιοδικό τεχνολογίας έχει πλούσιο περιεχόμενο, που ανανεώνεται συνεχώς και προσφέρει στους πελάτες μία μοναδική εμπειρία πλοήγησης.

Στις ψηφιακές σελίδες του νέου, διαδραστικού περιοδικού ο αναγνώστης θα ανακαλύψει τις ναυαρχίδες των κορυφαίων κατασκευαστών, θα γνωρίσει συσκευές με απίθανες δυνατότητες, θα βρει απίθανα αξεσουάρ για κάθε ανάγκη και θα ενημερωθεί για χρήσιμες εφαρμογές που θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική. 

Ακόμα, ο καταναλωτής θα μπορεί να συγκρίνει τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν, να δει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά τους, να βρει απαντήσεις σε θέματα τεχνολογίας από τους ειδικούς της #ομάδαReady αλλά και να ολοκληρώσει τις αγορές του online, μέσα από το e-shop της Vodafone.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.vodafone.gr/digitalmagazine/newissue/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08