22/01/2020 20:25:30

Τέσσερις διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν την καριέρα τους για να αφοσιωθούν στον Θεό (Video)

Τέσσερις διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν την καριέρα τους για να αφοσιωθούν στον Θεό (Video) - Media

 

Γνώρισαν τη φήμη και τη δόξα, τραβώντας πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, έγιναν εξώφυλλα περιοδικών και συζητήθηκαν από τα μέσα για τη μεγάλη επαγγελματική τους επιτυχία.

Κι όμως, ήρθε μια μέρα που πήραν την απόφαση να αποτραβηχτούν από τον λαμπερό κόσμο που τους έκανε γνωστούς στο ευρύ κοινό, γύρισαν την πλάτη στα όνειρα για καριέρα και οικογένεια και απαρνήθηκαν τα εγκόσμια, προκειμένου να ζήσουν με γαλήνη και κατάνυξη, υπηρετώντας την πίστη τους.

Μια εξ αυτών, η τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου που ασπάστηκε τον μοναχικό βίο στα 44 χρόνια της, έπειτα από τον αναπάντεχο χαμό της 18χρονης κόρης της.

Άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ιστορία της πανέμορφης Αλεξανδριανής Σικελιανού η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Αγγελικούλα της σειράς «Πρόβα Νυφικού». Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές προτάσεις έπεφταν βροχή, η ηθοποιός αποφάσισε να απαρνηθεί τα καλλιτεχνικά μονοπάτια και να βαδίσει τον μοναχικό δρόμο του Θεού.

Αντίστοιχη ήταν και η απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη η οποία άφησε την καριέρα της στην τηλεόραση για να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό, αιφνιδίαζοντας τόσο την οικογένειά της όσο και τους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Τέλος, ανάλογη είναι και η περίπτωση της Άννιας Φυσσούν και μοναχοκόρης του Πέτρου Φυσσούν η οποία παρόλο που είχε δείξει ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της, πριν από 12 χρόνια εγκατέλειψε την υποκριτική και ασπάστηκε τον μοναχικό βίο.

Οι ιστορίες τους προβλήθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.