search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:19
MENU CLOSE

Μεγάλες «καμπάνες» από το ΕΣΡ και στα κανάλια-αναμεταδότες του νέου Epsilon

24.04.2019 14:39
Μεγάλες «καμπάνες» από το ΕΣΡ και στα κανάλια-αναμεταδότες του νέου Epsilon - Media

 

Πρόκειται για τα περιφερειακά κανάλια «Α ΝΕΤ» (πρώην ΝΕΤ Καλαμάτας), «ΑΕ TV» (πρώην Tele Κρήτη), «ΑΕ Channel» (πρώην Extra Θεσσαλονίκης) και «ΑΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης» (πρώην TV Δέλτα Δράμας), οι οποίοι αναμετέδιδαν το σύνολο του προγράμματος του Epsilon πέρα από το νόμιμο χρονικό όριο.

Στους τρεις πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ στον καθένα, ενώ στον τελευταίο πρόστιμο 100.000 ευρώ. Σε όλους για τον ίδιο λόγο, επειδή εκ προθέσεως υπήρχε «απουσία αυτονόμου προγράμματος» και «ανάθεση του συνόλου σχεδόν της παραγωγής του προγράμματός τους σε τρίτους φορείς».

Μια από τις εταιρείες που εμπλέκεται στις συμβάσεις παροχής προγράμματος είναι η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», που είχε διεκδικήσει (ανεπιτυχώς) μια από τις 7 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, τον περσινό Ιανουάριο.

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30