28/05/2020 01:48:05

Χρύσανθος Πάνας για την αλλαγή στο Zonars: Κανέναν νόημα να χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το όνομα

Χρύσανθος Πάνας για την αλλαγή στο Zonars: Κανέναν νόημα να χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το όνομα - Media

 

Την αλλαγή του ονόματος του διάσημου καφέ Zonars στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου, στην Αθήνα σχολίασε ο ιδιοκτήτης του και επιχειρηματίας Χρύσανθος Πάνας σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Χ. Πάνα:

«Το Zonars μετονομάστηκε σε Athénée ! Η αλλαγή του ονόματος ήταν υποχρεωτική αφού το όνομα το κέρδισε δικαστικά μια άλλη εταιρία . Βέβαια θα μου πείτε , αφού το Zonars δεν είναι τυποποιημένο προϊόν να το πουλάει το super market , τι νόημα έχει να το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος; Η άποψη μου; Κανένα !!! Αν ήμουν εγώ σε μια τέτοια δικαστική διαμάχη και είχα κερδίσει το όνομα cafe de flore στο Παρίσι ας πούμε , πιστέψτε με θα το είχα κάνει δώρο στο γνωστό χώρο με το οποίο έχει ταυτιστεί ! Αν θέλετε να μάθετε γιατί συμβαίνουν αυτά στη χώρα μας ψάξτε τις αποφάσεις των υπουργών που κάνουν διατηρητέα τη “χρήση” και όχι το όνομα σ’ έναν τέτοιο χώρο. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας!
Athénée λοιπόν το όνομα για να ανοίκει για πάντα στην αστική Αθήνα ! Σίγουρα εμείς που γεννήθηκαμε και μεγαλώσαμε στην Αθήνα έχουμε άλλη ευαισθησία με τα τοπόσημά της».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.