search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:51
MENU CLOSE

Θρίλερ με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Φήμες ότι «κρατείται παρά τη θέλησή της»

24.04.2019 16:22
Θρίλερ με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Φήμες ότι «κρατείται παρά τη θέλησή της» - Media

 

Μπορεί η διάσημη τραγουδίστρια να επιχείρησε με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram να παρουσιάσει μια καλή εικόνα για την κατάστασή της, η φημολογία για τον εγκλεισμό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε κλινική ψυχολογικής στήριξης συνεχίζει να βράζει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της HuffPost, ένα ηχογραφημένο μήνυμα που μεταδώθηκε στο διαδίκτυο άφηνε να εννοηθεί ότι η Σπίαρς βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική επί της ουσίας παρά τη θέλησή της.

Οι πληροφορίες αυτές, που δεν έγινε εφικτό να διασταυρωθούν, προκάλεσαν αντιδράσεις στους απανταχού φανς της τραγουδίστριας, οι οποίοι έκαναν μέχρι και… διαδηλώσεις για την… απελευθέρωσή της.

Πριν από το μήνυμα της Σπίαρς, η αδελφή της είχε εξαπολύσει επίθεση κατά των «τρολ», όπως τους αποκάλεσε, υπενθυμίζοντας ότι κατά την προηγούμενη ψυχολογική κατάρρευση της τραγουδίστριας κανείς δεν την είχε υπερασπιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44