17/11/2019 22:56:22

Νέα σύλληψη για τον «Ορέστη» της Κύπρου - Βαρύνεται με τρίτη δολοφονία γυναίκας

Νέα σύλληψη για τον «Ορέστη» της Κύπρου - Βαρύνεται με τρίτη δολοφονία γυναίκας - Media

 

Επανασυνελήφθη νωρίς το απόγευμα σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του, εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με νέα υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επανασύλληψη προέκυψε μέσα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Αυτός αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου θα υποβληθεί αίτημα για περαιτέρω κράτηση του, σε σχέση με την νέα υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε ότι το φρεάτιο ελέγχθηκε στο 95% και δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο ενώ απομένουν 10 μέτρα στο ανατολικό μέρος του φρεατίου που πρέπει να ελεγχθεί.

Επίσης, στη λίμνη Ξυλιάτου, αναμένεται να γίνει προετοιμασία σε περίπτωση που μπει σε εφαρμογή το Σχέδιο Β και χρησιμοποιηθεί σκάφανδρο, με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη, για την αναζήτηση της κόρης της Marry Rose, της 6χρονης Sierra.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: sigmalive.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.