search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Μητσοτάκης στον Ασπρόπυργο: Προτεραιότητα η ασφάλεια

24.04.2019 17:55
Μητσοτάκης στον Ασπρόπυργο: Προτεραιότητα η ασφάλεια - Media
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τον Ασπρόπυργο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και εργαζόμενους της ευρύτερης περιοχής.
 
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πειραιώς, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας, καθώς όλοι σχεδόν οι κάτοικοι τού επισήμαναν ότι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην περιοχή είναι τα συνεχή κρούσματα εγκληματικότητας και η ανασφάλεια που προκαλεί στους κατοίκους η απουσία της αστυνομίας.
 
«Για εμάς είναι προτεραιότητα η ασφάλεια, δεν το κρύβουμε. Δεν λέμε ότι η ασφάλεια είναι δεξιά, κεντρώα, αριστερή πολιτική. Είναι αυτονόητη υποχρέωση του κράτους οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς. Ξέρω πολύ καλά ότι εδώ, δεν το αισθάνεστε, και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει στον Ασπρόπυργο. Γι’ αυτό να ξέρετε ότι για εμάς αυτή είναι πολιτική αδιαπραγμάτευτη, ξέρουμε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα στο ζήτημα της ασφάλειας, ξέρουμε πώς θα ενισχύσουμε την αστυνομία. Είναι κάτι το οποίο έχουμε ξανακάνει και θα το κάνουμε και τώρα», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Μιλώντας επίσης για τις βασικές του δεσμεύσεις ενόψει και των εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Δουλειές, ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία, χαμηλότεροι φόροι, αυτά θα ήθελα να θυμάστε καθώς θα πηγαίνετε στην κάλπη να ψηφίσετε».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40